Op deze pagina worden noviteiten, ontwikkelingen en nieuws gepresenteerd door ProFessence.

JSG Maimonides / ProFessence

21-02-2018

Joods scholengemeenschap Maimonides, onderdeel van Stichting Joods Bijzonder Onderwijs, wil graag met de applicatie WePer4mens Onderwijs gaan werken.

De keuze is op onze software gevallen, omdat ook kleine scholen grote wensen hebben.

ProFessence is samen met Maimonides de implementatie gestart.


Iris Eshel (Rector JSG Maimonides) en Huib Hol

Hotelschool The Hague / ProFessence

25-09-2017

Hotelschool The Hague (met vestigingen in Den Haag en Amsterdam) heeft besloten om met WePer4mens Onderwijs te gaan werken. Naast het exporteren van gegevens uit WePer4mens Onderwijs naar Syllabus+, wordt er ook een periodieke vergelijking gemaakt tussen RAET en WePer4mens Onderwijs voor wat betreft de HR-gegevens. Na de implementatie zullen de medewerkers inloggen in WePer4mens Onderwijs door middel van SURFconext.

De implementatie is in september 2017 gestart.


Sander Lapré (Director Shared Services) en Huib Hol

SURFconext gereed

04-07-2017

ProFessence heeft de ontwikkeling van de koppeling met SURFconext afgerond en vanaf nu is het mogelijk om de SURFconext module bij ProFessence aan te schaffen.

Hierdoor kunt u de volgende voordelen behalen;

  • Veilig en gemakkelijk toegang tot clouddiensten met het account van de instelling, dus geen aparte gebruikersaccounts meer voor afzonderlijke diensten (single sign-on)
  • Bescherming van de privacy doordat een minimaal aantal persoonlijke gegevens wordt doorgegeven aan de aanbieder van de dienstFocus ProFessence

ProFessence wil haar vizier verbreden en zich naast alle vormen van onderwijs ook personeelsplanningen voor andere markten aanbieden.

Op dit moment ligt de focus vooral op Nederland, onderwijs en HBO. Een verdere uitrol binnen Nederland, onderwijs en MBO is zeker een speerpunt de komende tijd. Daarnaast is het een doelstelling om in het buitenland in het onderwijs ons product in de markt te zetten, te beginnen bij België.

Indien ProFessence besluit om een andere branche qua personeelsplanning te benaderen zal dat in eerste instantie in nederland zijn. Het fundament van deze software ligt wel bij WePer4mens maar naast WePer4mens Onderwijs wil ProFessence bijvoorbeeld WePer4mens Zorg uitbrengen.